dissabte, 11 de febrer de 2012

Vol xàrter als campaments- Setmana Santa


La Delegació del Front Polisario a Catalunya ha organitzat un nou viatge als Campaments de refugiats a Tindouf, en el proper mes d'abril.

Amb aquest viatge els amics i les amigues del poble sahrauí i famílies acollidores d’infants sahrauís poden visitar els infants i les seves famílies i així conèixer millor la situació que està vivint el poble sahrauí.

Malgrat les dificultats, les famílies sahrauís us rebran amb el braços oberts i amb una enorme alegria de poder compartir uns dies amb aquells que ja consideren la seva família i poder-los agrair tot allò que han fet pels seus fills i filles i que contínuament fan pel nostre Poble i la nostra causa.

Recordem que als campaments de refugiats sahrauís, s’hi ha d’anar informats i amb la consciència oberta per aprendre molt, moltíssim. Moltes webs poden informar sobre la realitat i la vida als campaments de refugiats.


Lamentablement, molts dels viatgers d’aquests vols xàrter només es queden amb l’anècdota, amb la part afectiva, sense compromís de lluitar per a aquelles persones que els han acollit amb els braços oberts, amb hospitalitat sahrauí.

Els viatges han de servir per consolidar el compromís individual per lluitar per canviar la dura realitat que pateix el poble sahrauí, les famílies, els infants, les amistats sahrauís. Cal una actitud personal activa, col·laborant i participant en les activitats del moviment solidari amb el poble sahrauí, donant-li suport, sumant esforços.


DATES DEL VOL


SORTIDA: de l’aeroport del Prat, Barcelona el dia 30 de març de 2012


TORNADA: sortida de l’aeroport de Tindouf, Algèria el dia 08 d'abril de 2012Tota la informació està a la web de la Delegació del Front Polisario a Catalunya: